Ghidul Serviciilor
Sharks Security, Bucuresti - Comerializare Si Service Interfoane
inapoi la firma 108 vizite
Poza Automatizări de porţi auto şi pietonale
Foto

Sisteme automatizări porţi - distribuţie, instalare, service şi mentenanţă.

Soluţii simple şi funcţionale, gândite pentru a vă îmbunătăţi confortul locativ: o gamă largă de sisteme pentru automatizarea porţilor, garajelor, jaluzelelor, barierelor, perdelelor, roletelor şi chiar a sistemelor de alarmă.

Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate, pentru a crea un sistem automat de coordonări, adaptat oricărei tipologii de locuinţe, birouri, hoteluri sau clădiri comunitare.

Cu astfel de sisteme oferiţi maximă siguranţă atât persoanelor cât şi casei dvs, evitând riscurile tipice specifice instalaţiilor neautomatizate. Aveţi certitudinea că totul este închis şi protejat. Se poate automatiza orice tip de poartă sau garaj: uşoară, grea, de tip rezidenţial sau cu utilizare intensă.

Avem întotdeauna soluţia potrivită pentru dumneavoastră: nu vă veţi mai uda dacă plouă, nu veţi mai lăsa maşina pornită în stradă pentru a coborî să închideţi sau să deschideţi poarta sau garajul, nu vă veţi mai face griji că aţi uitat poarta deschisă permiţând copiilor sau câinelui să iasă în stradă, etc. Tipuri de automatizări:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.