Ghidul Serviciilor
Shell Team Aviation - Cursuri Insotitori De Bord Bucuresti
inapoi la firma 447 vizite
Poza Despre noi
Foto

Credem ca aviatia nu este o meserie ci este, mai degraba, o pasiune, iar zâmbetul cu care va întâmpina echipajul de cabina confirma acest lucru la fiecare zbor.

SHELL TEAM  pregateste stewardese si stewarzi pentru executarea activitatilor aeronautice civile specifice, în conformitate cu cerintele aplicabile ale Comunitatii Europene în domeniul aviatiei civile, precum si cu cele ale organizatiilor internationale ale aviatiei civile, dar si în baza cerintelor stabilite de Autoritatea Aeronautica Civila Româna (AACR).

Performantele celor 11 ani de activitate în formarea cursurilor însotitorilor de bord, sunt masurate în mai mult de 2000 de elevi multumiti ce îsi desfasoara astazi activitatea în toata lumea.

Activitatile de baza ale companiei au pornit din pasiunea actionarilor în domeniul aeronautic, inclusiv a tuturor angajatilor firmei, care sunt oameni cu pregatire, calificari si experienta în aviatie, pasionati de instruire si dedicati asigurarii eficiente a securitatii aeronautice.

Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor, partenerilor si lectorilor, se bazeaza pe o experienta de peste 10 ani în domeniul aviatic.

Programele noastre de instruire sunt create astfel încat sa acorde o atentie deosebita si constanta sigurantei pasagerilor si pregatirii tuturor membrilor echipajului de cabina, în vederea respectarii procedurilor, dar si gestionarii situatiilor neprevazute.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.