Ghidul Serviciilor
Shilo Audit Finance
inapoi la firma 62 vizite
Poza Consultanta financiara
Foto

Un domeniu particular de expertiza al consultantilor  echipei este consultanta financiara cat si consultanta financiara judiciara.
Pentru a lua cea ma buna decizie in afaceri trebuie sa te informezi si sa accepti sfaturile profesionistilor in domeniu, asadar vei avea nevoie de consultanta financiara atunci cand:<br>
Înainte de a lua decizia sa faci un raport de evaluare <br>Daca iei în calcul realizarea unui raport de evaluare pentru un anumit scop, dar nu stii daca realmente un raport de evaluare e potrivit în cazul tau, te putem ajuta. Afli exact de ce ai nevoie, ce documente îti trebuie, de unde sa începi sau cum va decurge procesul. <br>Când ai nevoie doar de anumite parti din raportul de evaluare<br>  Poate ca, pentru ceea ce vrei sa faci, nu e nevoie de un întreg raport de evaluare. E suficient, de exemplu, sa afli cea mai buna utilizare, rentabilitatea investitiei, perioada de recuperare a investitiei etc. Te ajutam sa întelegi doar ce îti este util pentru ceea ce urmeaza sa faci.<br>  Dupa ce ai finalizat raportul de evaluare<br> Dupa finalizarea raportului de evaluare, e posibil sa te mai blochezi în anumite puncte. Te ajutam sa afli ce s-a modificat între timp si ce e nevoie sa faci în continuare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.