Ghidul Serviciilor
Sigma Montaj - Constructii, Instalatii Si Productie Tamplarie Pvc, Buzau
inapoi la firma 625 vizite
Poza Consolidari si reabilitari
Foto

Stim cat de mult esti atasat de locuinta sau de biroul tau. Fie ca nu ai destul spatiul sau destule resurse financiare, nu este neaparat sa te concentrezi pe construirea unui spatiu nou. De aceea noi ne ocupam de lucrari de reabilitare si consolidare structurala a cladirilor existente.

Consolidarea si reabilitarea sunt activitati delicate care necesita multe cunostinte si experienta, deoarece nici macar cea mai detaliata expertiza nu poate scoate intotdeauna la iveala starea de eforturi din elemente si ca atare, in faza de reabilitare , constructorul trebuie sa prevada si sa ia toate masurile necesare impotriva producerii evenimentelor nedorite.

Având în vedere aceste inconveniente de ordin tehnic, este bine de stiut ca o consolidare a unei cladiri vechi ia destul de mult timp, astfel încât costurile pentru asemenea lucrari sunt uneori marite.

Firma noastra dispune de resurse materiale si resurse umane specializate pentru asemenea lucrari si poate duce la bun sfârsit lucrari de consolidare si renovare.

Mentionam câteva dintre lucrarile pe care le realizam:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.