Ghidul Serviciilor
Sigma Shipping - Transport Intern Si International De Marfa, Galati
inapoi la firma 1929 vizite
Poza Sigma Shipping - detalii firma
Foto

Compania Sigma S SRL cu capital integral privat ofera o gama larga de mijloace de transport marfa rutier national si international. Dispunem de vehicule corespunzatoare pentru transportul marfurilor atat de dimensiuni si greutati reduse cat si pentru cantitati de mare tonaj. Oferim si posibilitatea managementul lanturilor de aprovizionare pentru magazine si consumabile tehnice, schimbari ale echipajului, transfer de la aeroport, etc.

In aceste conditii Sigma S SRL intetioneaza sa consolideze rolul de lider de piata in transportul de marfuri si de expediere, de aceea inovam constant gestionarea operationala pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor nostri.

Punctele noastre forte sunt flexibilitate, disponibilitate, actualitatea, formarea atenta a personalului, cunoasterea si respectarea legislatiei de transport. Toate aceste elemente, impreuna cu o retea extinsa si prezenta numerosilor corespondenti face din Sigma o companie de transport rutier capabia sa indeplineasca chiar si nevoile celor mai exigenti clienti

Cine Suntem?

De-a lungul anilor am dezvoltat un serviciu de transport marfa care ofera solutii variate, in functie de cerintele si nevoile fiecarui client, pe distante scurte si lungi, volume mici sau mari, national sau international. Sigma S SRL va oferi intotdeauna eficienta si punctualitate in transportul de marfuri.

Punem in aplicare in mod consecvent ceea ce promitem, noi lucram pentru a atinge obiectivele si cerintele clientului prin devotament, disponibilitate, punctualitate si flexibilitate. Acestea sunt valorile pe care le impunem si ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Organizam transport international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.

Atat pentru transportul international cat si pentru cel intern/national, tarifarea se face pe un singur sens.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.