Ghidul Serviciilor
Signal Iduna Asigurare Reasigurare
inapoi la firma 666 vizite
Poza Asigurari de sanatate individuale
Foto

Asigurarea privata de sanatate mereu langa tine cand ai nevoie de spitalizare

E bine sa ai o asigurare in caz de spitalizare. Pentru ca, de multe ori, problemele medicale necesita internare. Asigurarea cu acoperire pentru spitalizare Take Care, asa cum ii spune si numele, are grija sa te faci bine si sa te reintorci la proiectele tale, aducand mai aproape de tine clinica sau spitalul de care ai nevoie.

Ce iti acopera asigurarea Take CareServicii medicale pe durata spitalizarii continue

Acoperim toate serviciile medicale necesare, recomandate de medicul specialist pe toata durata spitalizarii, inclusiv vizitele medicale inainte si dupa interventia chirurgicala.

Servicii medicale pentru spitalizare de zi

Cu asigurarea de sanatate Take Care, te sustinem si cand ai nevoie de interventii chirurgicale pentru care nu este nevoie sa ramai peste noapte in clinica sau spitalul privat ales.

Medicamente si dispozitive medicale

Daca ai nevoie de o interventie complexa, trebuie sa stii ca acoperim costurile aparatelor chirurgicale si medicamentele recomandate de medic, pe toata perioada spitalizarii.

Indemnizatie pentru spitale publice

Pentru mai mult de 3 nopti petrecute in spital public in cazul unei interventii chirurgicale, beneficiezi o indemnizatie fixa inainte de internare, pentru a putea infrunta neprevazutul cu succes.

Servicii hoteliere pentru un insotitor

Stim cat de important este sa ai pe cineva drag aproape, de aceea acoperim serviciile hoteliere de care ai nevoie pe toata durata spitalizarii, atat pentru tine cat si pentru un insotitor.

Acoperire in tara si in strainatate

Poti beneficia de servicii medicale atat in clinici si spitale private din Romania, cat si din Uniunea Europeana si Turcia.

Perioada de asteptare (intervalul de timp de la data inceperii asigurarii pana la momentul la care pot fi accesate serviciile medicale acoperite) pentru serviciile medicale in regim de spitalizare este de 4 luni.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.