Ghidul Serviciilor
Sigura Total Fire & Building Engineering
inapoi la firma 2818 vizite
Poza Compartimentare la foc
Foto

Gama completa de echipamente pentru confinarea eficienta a incendiilor , in vederea impiedicarii propagarii acestora dintr-un spatiu in altul al unei cladiri sau intre cladiri invecinate

 

Cortina cu linie de drencere

O solutie eficienta de separare a spatiilor aglomerate impotriva actiunii focului si fumului in caz de incendiu si de asigurare a evacuarii persoanelor in deplina siguranta este accea a unei cortine echipata la partea superioara cu o linie de sprinklere deschise, care formeaza o perdea de apa. Sistemul imbina rezistenta cortinei la foc de 120 min. cu izolarea termica oferita de perdeaua de drencere pe acceasi perioada de timp, blocand trecerea flacarilor si inlaturand pericolul de transmitere a caldurii si de aprindere a materialelor situate de partea opusa spatiului in care a izbucnit incendiul. Sistemul poate fi proiectat pe o lungime nelimitata.

Reprezinta o alternativa moderna la pereti interni si usi metalice rezistente la foc , oferind libertate in implementarea conceptelor de design contemporan si asigurand in acelasi timp conformitatea cu reglementarile in vigoare privind securitatea la foc si respectarea nivelului de stabilitate la foc al cladirii.

Sistemul poate fi comandat manual sau electric, in momentul in care centrala de detectie incendiu primeste o alarma foc de la un detector optic de fum sau temperatura .

Aplicatii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.