Ghidul Serviciilor
Sigura Total Fire & Building Engineering
inapoi la firma 2818 vizite
Poza Sisteme stingere incendiu
Foto

Protejarea la incendiu a bucatariilor profesionale este realizata de un sistem de stingere care foloseste un agent chimic pe baza de sare de potasiu.

In stare lichida la temperatura si presiune ambientala, agentul de stingere este deversat printr-o retea de duze asupra grasimilor si uleiurilor aprinse. Are loc o reactie de saponificare in urma careia se formeaza o pelicula care separa oxigenul de grasimile care ard, oprind astfel incendiul si impiedicand reaprinderea acestuia.

Aceste sisteme protejeaza atat echipamentele de gatit, cat si hotele si traseele de evacuare ale gazelor fierbinti. Dupa descarcarea agentului, activitatea se poate relua in scurt timp, intrucat echipamentele de gatit nu sunt afectate si raman perfect functionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.