Ghidul Serviciilor
Silvtech Solutions Solutii Tehnice De Securitate Cluj
inapoi la firma 287 vizite
Poza Interfoane si videointerfoane
Foto

În concordanţă cu standardele noi de viaţă şi cu o evaluare realistă a riscului pe care îl presupune proprietatea, se poate opta pentru accesul în imobile controlat printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie.

Cu ajutorul unui sistem interfon, aflaţi instantaneu cine vă vizitează, puteţi comunica cu persoana aflată în afara proprietăţii dumneavoastră, iar prin intermediul unui sistem videointerfon aveţi în plus posibilitatea de a viziona persoana care vă apelează.

Design-ul atractiv al videointerfonului îl face integrabil în orice decor, iar imaginea video redată poate fi alb-negru sau color.

Prin intermediul unui sistem interfon sau videointerfon aveţi opţiunea de a alege dacă doriţi să permiteţi accesul în proprietatea dumneavoastră persoanelor care vă apelează.

 

Sistemele interfon şi videointerfon se compun din:

• postul de exterior - se instalează în imediata apropiere a uşii principale de acces spre imobil. Prin intermediul postului de exterior se crează comunicarea audio-video cu persoana ce solicită accesul spre proprietatea dumneavoastră. Posturile de exterior pot fi de tip îngropat sau aplicat, prevăzute cu unul sau mai multe butoane de acces - pentru una sau mai multe familii ce locuiesc în acelaşi imobil.

• postul de interior - se instalează în funcţie de opţiunile beneficiarului. Crează comunicarea cu persoana din exteriorul clădirii. Poate fi de tip mobil sau fix, model pentru fixarea pe perete, pentru birou, etc. Poate comunica numai cu postul exterior sau şi cu alte posturi interioare conectate în acelaşi sistem (intercomunicaţie). Este prevăzut cu buton de acţionare a yalei electromagnetice (pentru deschiderea porţi sau a uşii de acces).

• yală electromagnetică - se instalează la poartă sau la uşa principală de acces spre imobilul beneficiarului pentru acţionarea deschiderii acesteia de la postul de interior. Poate fi de tip îngropat sau aplicat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.