Ghidul Serviciilor
Silvtech Solutions Solutii Tehnice De Securitate Cluj
inapoi la firma 287 vizite
Poza Sisteme supraveghere video
Foto

Un sistem de supraveghere video (CCTV - televiziune cu circuit închis) poate fi alcătuit, în principiu, din una sau mai multe camere video, un dispozitiv de prelucrare a imaginilor video, un DVR (Digital Video Recorder - model stand alone sau placă de captura pentru calculator) pentru înregistrarea imaginilor pe suport digital (HDD, CD, DVD, etc.) şi un monitor pentru vizualizarea imaginilor.

Performanţele unui sistem de supraveghere şi înregistrare video depind de mai mulţi factori - sensibilitatea, rezoluţia, posibilitatea de orientare, distanţa, unghiul de vizibilitate, lentila camerei video, suprafaţa şi luminozitatea din respectiva locaţie, detaliile ce se doresc supravegheate, modalitatea de supraveghere şi înregistrare a imaginilor, etc.

Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de avertizare la efractie, cu echipamente de control acces, etc.

Componente În componenţa unui sistem tehnic de detecţie şi alarmare a efracţiei pot fi integrate următoarele echipamente:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.