Ghidul Serviciilor
Sima Group - Constructii Civile Si Industriale, Ramnicu-Valcea
inapoi la firma 962 vizite
Poza Consultanta
Foto

Avem o intreaga echipa de profesionisti cu o mare experienta acumulata in domeniul constructiilor si instalatiilor si va putem oferi cele mai bune solutii tehnice, economice in aceste domenii.

Un alt domeniu in care acordam consultanta o reprezinta accesarea de fonduri europene, reprezentand Grupul Roman pentru Investitii si Consultanta (RGIC) .

Consultanta tehnica de specialitate privind conceperea, proiectarea, executia, exploatarea sau modificarea de constructii civile, industriale, agricole si speciale. Serviciile din aceasta categorie se adreseaza atât investitorilor si antreprenorilor cât si proiectantilor care doresc obtinerea unor rezultate deosebite în fazele de concepere, proiectare, executie, exploatare sau modificare a unei constructii civile, industriale, agricole sau speciale si se înscriu în sfera asigurarii asistentei de specialitate pe diferitele stadii mentionate.

Sima Group ofera servicii de antreprenoriat in constructii pentru urmatoarele tipuri de constructii: constructii industriale (hale – structuri metalice, din beton armat sau mixte, pentru productie sau pentru depozitare; centre de logistica; sedii de firme – cu sau fara spatii de productie; showroom-uri), constructii civile (scoli; sali de sport; magazine; supermarketuri; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; case; locuinte familiale), constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; hale de depozitare produse agricole) si constructii speciale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.