Ghidul Serviciilor
Sima Group - Constructii Civile Si Industriale, Ramnicu-Valcea
inapoi la firma 962 vizite
Poza Despre Sima Group
Foto

Firma este certificata ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 de catre United Registrar of Systems Ltd. (URS), care este un organism independent de certificare sisteme de management, cu sediul în Marea Britanie si birouri în 26 de tari. URS este acreditata de catre UKAS (United Kingdom Accreditation Service) pentru certificari în conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, ISO 27001, OHSAS 18001 si acreditata de catre IATF (International Automotive Task Force).  

Toti angajatii nostri sunt educati sa puna accent pe cerintele si necesitatile clientilor nostri, acordandu-le consultanta de specialitate astfel incat sa-si poata realiza la cel mai inalt standard proiectele.Echipele noastre de specialisti in consultanta, constructii sau distributie sunt tot timpul la dispozitia clientilor, oferindu-le, din vasta noastra experienta solutii optime si profesioniste.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.