Ghidul Serviciilor
Simbac, Constructii Metalice Si Fabricate Din Beton - Oradea
inapoi la firma 975 vizite
Poza Fabricat, tarnsportat si pompat beton
Foto

SIMBAC se mândreste cu o bogata experienta în fabricarea betoanelor, ofera solutii complete în privinta prepararii, transportului si pomparea betonului, utilizând tehnologie de ultima generatie.

Capacitatea de productie a fabricarii betonului, atestata tehnic, este de 100 MC/ ora. Pentru fabricarea betonului compania detine o statie marca Liebherr 2.25R.

În procesul de fabricatie a betonului se utilizeaza ca materie prima sorturi produse la statia de sortare proprie, ciment produs de Holcim Romania Ciment Alesd si aditiv Sika.

Se pune un accent deosebit pe respectarea calitatii betonului, în acest sens firma având în dotare un Laborator Gradul III pentru supravegherea calitatii betoanelor si a sorturilor folosite. Pentru transport si pomparea betoanelor se folosesc automalaxoare de 9 si 5 MC si pompe de beton din parcul auto propriu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.