Ghidul Serviciilor
Simbac, Constructii Metalice Si Fabricate Din Beton - Oradea
inapoi la firma 975 vizite
Poza Santiere de constructii-montaj
Foto

De-a lungul existenţei sale, Simbac SA a executat numeroase lucrări de construcţii montaj în domeniul industrial, civil, agricol, hidrotehnic, construcţii destinate sportului, drumuri şi căi de comunicaţie, respectând proiectele puse la dispoziţie de către beneficiari. Pentru execuţie sunt utilizate construcţii şi confecţii metalice, prefabricate din beton armat, armături metalice, tâmplărie Aluminiu şi PVC, betoane şi produse de balastieră fabricate în spaţii şi capacităţi proprii de producţie, precum şi utilaje specifice de mică şi mare mecanizare.        În execuţie, sunt utilizate elemente şi părţi componente ale construcţiei, confecţii metalice, prefabricate din beton, armături metalice, tâmplarie din aluminiu şi PVC, betoane şi produse de balastieră, fabricate în spaţii şi capacităţi proprii de producţie, precum şi utilaje de mică şi mare mecanizare specifice în  domeniu.

 

Simbac SA respectă termenele de execuţie şi punere în funcţiune a lucrărilor, oferă servicii de consultanţă şi alternative fiecărui beneficiar în funcţie de solicitări şi, nu în ultimul rând, prin aplicarea unor tehnologii şi soluţii noi în domeniul construcţiilor, cât şi acordarea unei atenţii deosebite detaliilor de execuţie şi calitate a lucrărilor.        Compania îsi desfăşoară activitatea atât în judeţul Bihor, cât şi în alte judeţe ale ţării. La sediul social din Oradea dispune de ateliere proprii de producţie şi de spaţii de depozitare a materiilor prime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.