Ghidul Serviciilor
Simbac, Constructii Metalice Si Fabricate Din Beton - Oradea
inapoi la firma 975 vizite
Poza Statii de betoane
Foto
Foto

Staţii de betoane

SC Simbac SA este compania cu o bogată experienţă în fabricarea betoanelor, oferă soluţii complete în privinţa preparării, transportului şi pomparea betonului, utilizând tehnologie de ultimă generaţie, care satisface cerinţele clienţilor. Capacitatea de producţie a fabricării betonului, atestată tehnic, este de 180 MC/ oră.

 

Pentru fabricarea betonului compania deţine:

- O staţie marca Liebherr 2.25R, cu o capacitate de producţie de 100 MC/oră

- Două staţii marca Cedomal C52, cu o capacitate de producţie de 40 MC/ oră       

În procesul de fabricaţie a betonului, compania utilizează ca materie primă sorturi produse la staţia de sortare proprie, ciment produs de Holcim Romania Ciment Aleşd şi aditiv Sika.

Betoanele fabricate sunt puse în operă în cadrul diviziei construcţii-montaj şi/sau unor terţi beneficiari.         Se pune un accent deosebit pe respectarea calităţii betonului, în acest sens firma având în dotare un Laborator Gradul III pentru supravegherea calităţii betoanelor şi a sorturilor folosite. Pentru serviciul de transport şi pomparea betoanelor se folosesc automalaxoare de 9 şi 5 MC şi pompe de beton din parcul auto al diviziei U.I.T..

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.