Ghidul Serviciilor
Simplex International
inapoi la firma 10824 vizite
Poza Dezumidificatoare profesionale
Pret: 6.151 RON
Foto
Foto

Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design plăcut, configuraţie compactă, calitate superioară şi operare uşoară, sunt folosite pe scară largă în industrie,îngrijire medicală, depozite, construcţii subterane, camere IT, arhive, băi, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc. Ele păstrează aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunicaţii, medicamentele, cartile ferite de umezeală, eroziune şi mucegai.

Un alt domeniu de utilizare pentru dezumidificatoarele profesionale HT este acela al constructiilor, mai précis pentru uscarea constructiilor noi: uscarea sapelor, tencuielilor, gletului, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului.

Dezumidificatoarele HT au posibilitatea utilizarii fara oprire, in cele mai defavorabile conditii.

Calitatea superioara a carcasei de metal emailata si prevazuta cu sasiu de aluminiu, recomanda dezumidificatorul HT 1380 K chiar si  pentru utilizarea in spatii locuite sau publice. Designul si calitatea finisajelor exterioare, fac ca acest model sa se integreze perfect in spatiile publice, fara a incomoda.

                Caracteristici tehnice:

Marca produs: Humidity Transformer

Rata de extragere a umiditatii: 138 l/zi

Sursa:  230-50-1 V-Hz-Ph

Dimensiuni: 460X600X910 mm

Greutate: 62 kg

Putere consumata: 1840 W

Domeniul de utilizare:  +5/+32 grd C

Agent frigorific ecologic: R407C

Precizare: Capacitatea maxima de dezumidificare poate varia in functie de temperatura interioara si umiditatea relativa din incapere  

          Functii si accesorii:  

     -Panou de control cu afisaj LCD;

     -Timer pentru programarea orei de pornire si / sau de oprire  (0,5~12 h);      -Posibilitatea de a seta umiditatea dorita in marja 30~90%

     -Roti pentru o manevrabilitate usoara;

     -Filtru de aer lavabil, pentru retinerea particulelor de praf, parului de animale si a altor impuritati;

     -Senzor de umiditate;

     -Senzor temperatura;

     -Posibilitate de drenaj continu;

     -Memorarea setarilor in cazul intreruperilor de curent;

     -Functie dezghet;

     -Autodiagnoza cu afisare cod eroare.

Dezumidificatorul HT 1380 K ideal atât pentru aplicații casnice cât și industriale, este silențios, elegant si performant.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.