Ghidul Serviciilor
Sinvex Multiservice Profesionistii Sistemelor De Securitate Prahova
inapoi la firma 1871 vizite
Poza Servicii si interventii de urgenta
Foto
Foto
Foto

Specialistii din cadrul departamentului service SINVEX MULTISERVICE sunt pregatiti in orice moment sa soluționeze rapid orice problema tehnica a sistemului pe care il detineti.

Monitorizare tehnica si interventie

 SINVEX MULTISERVICE detine un  serviciu de monitorizare non-stop a sistemelor de securitate, asigurand concomitent servicii de interventie operativa cu echipaje specializate ale SC Securytas Systems SRL .

Avantaje :

Service- mentenanta

SINVEX MULTISERVICE are ca principal obiectiv reducerea probabilitatilor de defectare sau degradare a instalatiilor, prin mentenata preventiva. Se asigura functionarea continua a sistemelor prin depistarea din timp, localizarea si identificarea parametrilor in afara valorilor standard si corectarea lor. In acest fel este posibila planificarea activitatilor, coordonarea echipei de interventie, procurarea echipamentelor necesare si reducerea la minim a duratei de remediere.

In functie de categoria obiectivului putem asigura mentenanta preventiva cu periodicitate lunara, trimestriala, bianuala sau anuala. Avantaje:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.