Ghidul Serviciilor
Siro - Specialisti In Izolatii
inapoi la firma 88 vizite
Poza Hidroizolatii Cu Poliuree
Foto

Poliureea se aplica printr-o metoda de pulverizare foarte eficienta. Izolarea cu poliuree este posibila pe aproape orice suprafata, la temperaturi si umiditate variate. Poate fi aplicata si pe suprafete verticale. Izolatia cu poliuree necesita o curatare minutioasa a suprafetei, astfel încât materialul sa adere la ea; atunci va îndeplini cerintele cu un rezultat extrem de eficient.

Scopul nostru este sa va oferim cel mai înalt nivel de servicii. Folosim echipamente de ultima generatie si avem personal calificat cu experienta, ceea ce reprezinta o garantie a calitatii izolatiei cu poliuree realizata de noi.

Aplicare spray de poliuree

Poliureea este folosita din ce în ce mai des în industrie pentru proprietatile sale excelente. Datorita aplicarii prin pulverizare se lipeste perfect de toate tipurile de suprafete. Umple cu precizie toate golurile, denivelarile si coturile. Printre numeroasele avantaje ale izolatiei cu poliuree, merita subliniat aplicarea ei rapida, lucru care va permite sa reduceti considerabil timpul de întrerupere al obiectivului dvs. de la câteva saptamâni la chiar o zi. În acest fel, va reducem la minimum costurile rezultate din timpul de întrerupere al obiectivului dvs. La toate aceste avantaje adaugam o etanseitate foarte ridicata, rezistenta la factori mecanici si chimici. Poliureea ofera o impermeabilitate excelenta, protectie împotriva coroziunii si abraziunii si o consolidare puternica a structurii sau a substratului.

Poliureea poate fi utilizata la:
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.