Ghidul Serviciilor
Cabinet Terapii Alternative Si Complementare Smara Amethyst
inapoi la firma 14570 vizite
Poza ARTICOLE
Foto
Foto

 

DE  CE  UN  CABINET  DE  TERAPII  ALTERNATIVE  ŞI  COMPLEMENTARE?

 

 

Un CABINET de TERAPII ALTERNATIVE şi COMPLEMENTARE presupune UN ALT FEL DE ABORDARE A SUFERINŢEI UMANE. Presupune o activitate izvorâtă din CREDINŢA într - UNUL, TATĂL CERESC, din DRAGOSTE pentru NATURA - MAMĂ, DRAGOSTE pentru SEMENI, OAMENI - FRAŢI şi, nu în ultimul rând, din RESPECT pentru TRADIŢIE.

 

Activitatea, într-un astfel de cabinet, te obligă la REÎNTOARCERE PE FĂGAŞUL TIMPURILOR, la diferitele forme ale MEDICINEI TRADIŢIONALE româneşti şi nu numai.

În TOATE CULTURILE, a existat, întâi, o MEDICINĂ POPULARĂ, practicată de acei indivizi ai comunităţii - iscoditori, în sensul bun - mereu atenţi la fenomenele vieţii oamenilor, dar şi la obiceiurile animalelor, la ciclicitatea anotimpurilor.

 

De ce este necesar, astăzi, să ne reîntoarcem la diferite forme de MEDICINĂ STRĂVECHE?

Pentru că medicina alopată/ apuseană şi-a atins limitele. Fiind o medicină bazată pe industria chimică, a intrat într-o perioadă de CRIZĂ... organismul uman ajungând la un soi de inerţie în raport cu MEDICAMENTELE DE SINTEZĂ. Fiind nişte remedii artificiale, incompatibile structurilor naturale, în timp, ORGANISMUL UMAN NU MAI RĂSPUNDE prin acele reacţii aşteptate, iniţial, a se declanşa între o anumită compoziţie chimică a unui medicament şi compoziţia chimică a celulei vii.

 

Totuşi, cele două modalităţi de abordare a pacientului – prin medicina occidentală sau alopată şi prin medicina alternativă şi complementară – NU TREBUIE CONSIDERATE INCOMPATIBILE.

Şi, pentru că nimic nu este nou sub Soare, să acceptăm - cu inima deschisă şi cu gândul cel bun - MEDICINA DIN VECHIME ca fiind un adjuvant necesar, un dar al strămoşilor noştri şi ai altora pentru noi - cei de azi, pentru cei de mâine, pentru o viaţă sănătoasă, armonioasă şi - de ce nu? - fericită.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.