Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Plase de insecte Plisse
Foto

Sistemul patentat al plasei plisee SMART cu cordon/ghidaj lateral, care nu este vizibil, previne depunerea murdariei si a prafului, cele care provoaca cel mai des ruperea cordoanelor si distrugerea prematura al plaselor plisee standard existente pe piata. Acest sistem de plasa plisee SMART prin cordonul si scripetii laterali de la partea inferioara preîntâmpina aceste probleme si îi prelungeste durata de viata.

Ghidul de glisare, protejeaza sita plasei împotriva vântului si astfel permite latimi mari de plasa de pâna la 3.6 metri liniari (în 2 parti centrale).

Profilul/rama plasei plisee SMART este realizat din aluminiu extrudat - obtinut prin turnare, ceea ce-i asigura o rezistenta foarte buna în ani.

Profile laterale (stânga si dreapta) din aluminiu au între 28 si 31 mm grosime si latimea intre 22 si 25, 5 mm – în functie de lungime/latime plasa.

Profilul de jos din aluminiu are grosimea de 22 mm si înaltimea de 9,5 sau 20 mm si nu este recomandat a se calca peste el deoarece se deterioreaza.

Plase se monteaza cu un precadru în care se clipseaza. Prin acest precadru plasa se poate monta atât în interiorului zidului (daca este perfect drept) cât si pe tâmplarie direct.

Componentele din plastic sunt produse în masinile de injectie si extrudare din materiale poliamidice cu standarde ridicate (rezistenta mecanica, rigiditate si duritate mare) si NU contin materiale cancerigene.

Cordoanele de la partea inferioara sunt pozitionate la înaltimea de 6 mm de la podea si sunt protejate împotriva prafului, murdariei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.