Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Plase de tantari cu revenire
Foto

Plasele de tântari cu revenire sunt concepute pentru usile de bucatarie, terasa, balcon sau usi de intrare, acolo unde este nevoie de protectie sporita împotriva insectelor, tântarilor sau a altor daunatoare. Avantajul acestei plase este ca dispune de o banda magnetica pe înaltime care asigura închiderea etans, prin simpla împingere a usii si prin doua profile de rigidizare (la mijloc si în partea inferioara).

 

 

Profilul plaselor de insecte cu revenire este realizat din aluminiu extrudat - adica obtinut prin turnare, - pentru o rezistenta sporita în timp.

Dimensiuni: 7.7 cm latime exterioara, 3.7 cm latime interioara (vizibila din interior), 2.6 cm grosime.

Vopsirea ramei se face în câmp electrostatic ceea ce-I ofera o rezistenta foarte buna la razele solare (UV). Rama de aluminiu poate fi vopsita contra cost în orice culoare din gama RAL. Regasiti pe site culorile RAL sau la masuratoare puteti solicita specialistului nostru paletarul pentru a alege corect culoarea. Click aici pentru a vedea culorile RAL disponibile

Un profil de rigidizare la mijlocul si în partea inferioara a plasei confera produsului rezistenta sporita. Rama groasa este înconjurata o perie; balamalele metalice sunt prevazute cu arc cu autorevenire; tocul propriu din aluminiu asigura închiderea etansa a plasei cu revenire.

Accesoriile sunt din plastic: coltarii de îmbinare, balamalele, clipsul de închidere, mânerul de actionare.

Culori disponibile pentru accesorii: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014), gri antracit (cod RAL 7016).

Sita este de culoare gri închis, realizata din fibra de sticla, carbon si PVC.

Chederul, adica garnitura de fixare a sitei, este de culoare neagra.

Închiderea se face etans cu ajutorul unui magnet special, aflat pe toata înaltimea usii.

Utilizarea acestor plase insecte cu toc propriu cu revenire este facila. Au rigiditate mare iar atât deschiderea cât si inchiderea se face cu usurinta. Acest tip de plasa insecte este un produs cu rezistenta la actionari multiple, inclusiv în HORECA, spitale sau centre universitare.

Optional (cost suplimentar) se poate adauga sita Perfect View (ofera o transparenta – luminozitate mai buna) sau sita Pets Screen – sita pentru animale (este mai greu de deteriorat). Pentru detalii si oferta apelati la telefon/WhatsApp 0747205005

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.