Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Plase de tantari fixe
Foto

Plasa este subtire, eleganta si este foarte usor de montat, prinzându-se direct pe exteriorul ferestrei. Nu necesita gaurirea tâmplariei sau alte cunostinte tehnice. Este potrivita în spatiile în care nu încape alt tip de plasa de protectie - cum sunt cele pe balama;  sau în spatele unui rulou exterior - între ruloul exterior si tâmplarie.

Montarea si demontarea sunt facile, raportul între pretul si beneficiile plasei slim este foarte bun.

Profilul plaselor de insecte slim este realizat din aluminiu extrudat - adica obtinut prin turnare.

Dimensiuni: 2.9 cm latime exterioara, 1.6 cm latime interioara (vizibila din interior), 0.5 cm grosime

Culori disponibile: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014), stejar auriu, gri antracit(cod RAL 7016).

Vopsirea ramei se face în câmp electrostatic ceea ce-I ofera o rezistenta foarte buna la razele solare (UV). Rama de aluminiu poate fi vopsita contra cost în orice culoare din gama RAL. Regasiti pe site culorile RAL sau la masuratoare puteti solicita specialistului nostru paletarul pentru a alege corect culoarea. Click aici pentru a vedea culorile RAL disponibile

Culori disponibile prin foliere: wenge

Sita este de culoare gri închis, realizata din fibra de sticla, carbon si PVC.

Accesoriile sunt din plastic: coltarii, clemele de închidere.

Culori disponibile pentru coltari: alb, maro închis (cod Ral 8019), maro deschis (cod Ral 8014), gri antracit (cod RAL 7016).

Culori disponibile pentru cleme: alb, maro închis (cod Ral 8019), maro deschis (cod Ral 8014)

Chederul, adica garnitura de fixare a sitei, este de culoare neagra.

Optional (cost suplimentar) se poate adauga sita Perfect View (ofera o transparenta – luminozitate mai buna) sau sita Pets Screen – sita pentru animale (este mai greu de deteriorat). Pentru detalii si oferta apelati la telefon/WhatsApp 0747205005

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.