Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Plase de tantari tip rulou
Foto

Plasele de insecte tip rulou cu actionare electrica sunt solutia ideala cu care puteti proteja de tântari spatiile mari: terasele, balcoanele, usile cu dimensiuni de pâna la 5 m lungime si 4 m înaltime si doriti sa o puteti actiona cu usurinta chiar si de la distanta.

Aceste plase sunt actionate doar electric. Motoarele acestor plase sunt actionate din întrerupator sau telecomanda si pot fi dotate cu detector de obstacol.

Plasa de insecte tip rulou cu actionare electrica are sita dreapta si se poate monta pe rame cu deschidere mare, verande, terase si pergole.

Sita fiberglass este disponibila în culoare gri, confera rezolutie (transparenta) optica pentru o lumina mai naturala si o patrundere mai buna a aerului, este robusta si neelastica.

Structura ghidajelor laterale cu sistem ZIP ( fermoar ) nu permite iesirea sitei la vânt puternic. Miscarea pe verticala a sitei poate fi facuta cu ajutorul motorului cu telecomanda. Plasa de insecte tip rulou cu actionare electrica dispune de doua tipuri de casete în functie de dimensiunile deschiderii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.