Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Plase de tantari tip rulou
Foto

Plasa de tântari tip rulou este o varianta moderna si eficienta, usor de utilizat. Acestea sunt realizate din materiale de calitate foarte buna si permit aerisirea în profunzime a încaperilor.

Un alt avantaj îl constituie faptul ca nu necesita depozitarea pe timpul iernii, pentru a le prelungi durata de viata. Se pot strânge si rula în interiorul casetei.

Plasele tip rulou se recomanda pentru ferestrele si usile într-un canat si în doua canate (canate = parti mobile).

Caracteristici

Plasele împotriva insectelor tip rulou au în componenta o carcasa din aluminiu în care se afla un ax pe care ruleaza sita.

Plasele rulou pot fi:

Profilul plaselor rulou este realizat din aluminiu.

Dimensiuni:

Profile laterale (stânga si dreapta): 22 mm adâncime si 32 mm latime pentru ghidaj.
Bara de jos: 22 mm adâncime si 15 mm înaltime

Culori disponibile prin vopsire: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014), gri antracit (cod RAL 7016), argintiu.

Vopsirea ramei se face în câmp electrostatic ceea ce-I ofera o rezistenta foarte buna la razele solare (UV). Rama de aluminiu poate fi vopsita contra cost în orice culoare din gama RAL. Regasiti pe site culorile RAL sau la masuratoare puteti solicita specialistului nostru paletarul pentru a alege corect culoarea. 

Culori disponibile prin foliere: mahon, wenge (mooreiche), stejar auriu, nuc.

Sita este realizata din fibra de sticla, carbon si PVC.

Accesoriile sunt din plastic negru: clopotelul de actionare, mânerele, capacele laterale ale casetei. Snurul de tragere este negru+alb din material textil cu insertie de guta, pentru rezistenta sporita.

Caseta plasei tip rulou este dreapta, iar pentru montajul plasei pe tâmplarie de aluminiu recomandam mânere pliabile, disponibile pentru un cost suplimentar.Pentru plase de dimensiuni mai mari puteti opta pentru frâna inertiala, care încetineste urcarea/coborârea, usurând actionarea plasei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.