Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Plase tantari pe balamale
Foto

Plasa tip balama este solutia ideala împotriva insectelor, ea fiind varianta cea mai economica si cel mai usor de întretinut.

Rama cu plasa tantari pe balamale te ajuta sa tii insectele departe de confortul casei tale.

Profilul plaselor de insecte pe balamale este realizat din aluminiu extrudat - adica obtinut prin turnare, ceea ce-I ofera o rezistenta foarte buna.

Dimensiuni: 2 cm adâncime si 2.5 cm latime

Culori disponibile: alb, maro închis (cod Ral 8019), maro deschis (cod RAL 8014), stejar auriu, wenghe (mooreiche), mahon, gri antracit.

Vopsirea ramei se face în câmp electrostatic ceea ce-I ofera o rezistenta foarte buna la razele solare (UV). Rama de aluminiu poate fi vopsita contra cost în orice culoare din gama RAL. Regasiti pe site culorile RAL sau la masuratoare puteti solicita specialistului nostru paletarul pentru a alege corect culoarea. Click aici pentru a vedea culorile RAL disponibile

Sita este de culoare gri închis, realizata din fibra de sticla, carbon si PVC.

Accesoriile sunt realizate din plastic: balama, clips închidere, mâner de actionare.

Culorile disponibile pentru accesorii: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014), gri antracit.

Chederul, adica garnitura de fixare a sitei, este de culoare neagra.

Optional (cost suplimentar) se poate adauga sita Perfect View (ofera o transparenta – luminozitate mai buna) sau sita Pets Screen – sita pentru animale (este mai greu de deteriorat). Pentru detalii si oferta apelati la telefon/WhatsApp 0747205005

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.