Ghidul Serviciilor
Smart Fenster - Comercializare Termopane, Jaluzele, Usi, Ferestre, Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Termopane Salamander
Foto

Sistemul de profile bluEvolution 92 reuneste o tehnologie avansata cu designul modern si functional, creând o noua generatie de ferestre de prima clasa. Structura optimizata cu 6 camere si o adâncime constructiva de 92 mm asigura o termoizolare remarcabila si o eficienta energetica optima. Gratie latimii vizibile reduse de numai 118 mm, recuperarii energiei solare datorita incidentei crescute a luminii si sustenabilitatii ecologice a unui material plastic 100% reciclabil, acest sistem se încadreaza în tehnologiile viitorului de la Salamander

 

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEevolution 92, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECTIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI.

Sistemul de profile bluEvolution 92 este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta între tehnologia de vârf inovativa si conventionala. Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pâna la latimea de 52 mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.

Coeficient de izolare

Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec.

Sistemul de etansare este cu doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc, doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea.

Siguranta Bluevolution 92

Va puteti baza pe profilurile ferestrelor Salamander: În interiorul locuintei va exista o siguranta extraordinara care va va proteja pe dvs. si pe familia dvs. de musafirii nepoftiti, chiar daca aceasta siguranta nu va fi vizibila.

Toate sistemele de profiluri Salamander dispun de adâncimi constructive mari, combinate cu o tehnica multicamerala moderna si armari ample din otel. Acestea asigura permanent o functionare garantata, o stabilitate maxima si o rezistenta fiabila. În plus, adâncimea generos dimensionata a falturilor din canaturi permite utilizarea unor vitraje de siguranta. Optional puteti dota ferestrele cu siguranta de baza cu elemente speciale de feronerie, vitrari de siguranta si mânere pentru închidere.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.