Ghidul Serviciilor
Smartec Dc
inapoi la firma 152 vizite
Poza Website complet, rapid si accesibil
Foto

De ce este un site MyWeb complet?

Cat de repede poate fi MyWeb online?

Imediat ce trimiteţi comanda, site-ul dvs. va fi disponibil la o adresă care vă va fi comunicată în emailul de confirmare. Site-ul dvs. va fi instalat cu o temă implicită şi un conţinut care să vă ajute în procesul de publicare al paginilor. Puteţi schimba imediat ”design-ul” sau ”tema” şi puteţi crea/modifica/şterge paginile conţinut.

Rezervarea şi/sau activarea numelui de domeniu se face numai după achitarea facturii proforma emise. Veţi avea acces implicit la gestionarea contului dvs. de găzduire: adrese email, conturi FTP, gestiune nume de domeniu.

Un scenariu realist este următorul:

Nu uitaţi: aveţi 30 de zile în care nu sunteţi obligat să achitaţi factura proforma primită. Oferim aceste 30 de zile tocmai pentru a vă da posibilitatea să finalizaţi conţintutul site-ului, fără a fi obligaţi să plătiţi pentru acest timp ”mort”.

Pe parcursul acestor 30 de zile, în funcţie de activitatea pe care o aveţi în construcţia site-ului web, e posibil să fiţi contactat de noi şi să primiţi sfaturi utile.

 

Accesibil nu înseamnă ieftin

My.Web.Start vă pune la dispoziţie tehnologia necesară funcţionării în condiţii optime a viitorului dvs. site web. Dumneavoastră sunteţi responsabil de conţinut. Noi suntem responsabili de rezultat. Clienţii noştri trebuie să se implice serios în crearea site-ului web - numai aşa se poate crea un site eficace. Noi vrem să ne lăudăm cu ceea ce aţi făcut dvs.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.