Ghidul Serviciilor
Smart Fox Protectia Muncii - Serviciu Extern Securitatea Muncii Bucuresti
inapoi la firma 161 vizite
Poza Coordonator SSM
Foto

Managerul de proiect din cadrul companiei are obligaţia să desemneze un coordonator SSM pe durata elaborarii proiectului precum si pe durata realizarii lucrarii con form prevederilor H.G. nr.300 din 2006.

Funcţia de coordonator SSM pe durata elaborării proiectului lucrării şi funcţia de coordonator SSM pe durata realizării lucrării sau a intervenţiilor ulterioare pot fi deţinute de aceeaşi persoană.

Beneficiarul sau managerul de proiect trebuie să asigure ca, înainte de deschiderea şantierului, să fie stabilit un plan de securitate şi sănătate.

Planul de securitate şi sănătate este un document scris. El cuprinde măsuri ce trebuie luate în vederea prevenirii riscurilor care pot apărea în timpul desfăşurării activităţilor pe şantier.

Planul de securitate şi sănătate trebuie să fie elaborat de coordonatorul SSM pe durata elaborării proiectului lucrării.

În situaţia în care proiectul este elaborat de un singur proiectant, acesta răspunde de elaborarea planului de securitate şi sănătate.

Pe măsură ce sunt elaborate, planurile proprii de securitate şi sănătate ale antreprenorilor trebuie să fie integrate în planul de securitate şi sănătate.

Planul de securitate şi sănătate trebuie să facă parte din proiectul lucrării şi să fie adaptat conţinutului acestuia.

La elaborarea planului de securitate şi sănătate trebuie:

In functie de necesitati va punem pune la dispozitie specialisti cu o experienta solida in coordonarea şi supervizarea proiectelor de santier precum:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.