Ghidul Serviciilor
Smart Eco Plus, Apometre, Repartitoare Incalzire, Contoare Individuale - Bucuresti
inapoi la firma 669 vizite
Poza Apometre de apa rece si calda cu citire
Foto

Instalarea de apometre moderne si performante cu citire radio va asigura beneficii solide si constante familiilor din condominiile ce vor beneficia de aceste lucrari: de la eliminarea completa a deranjului si timpului pierdut cu citirea lunara a indecsilor, pâna la eficientizarea consumului de apa si, prin urmare, la realizarea de economii lunare la întretinere.

 

Monitorizarea online a consumurilor poate ajuta în mod direct la configurarea unui profil de consumator care sa ne permita sa dam consumatorilor finali sugestii legate de corelarea optima dintre gradul de confortul dorit si puterea de cumparare.

 

Exista doua solutii tehnice pe care vi le oferim în cadrul serviciilor noastre:

Fara certuri cu vecinii !

Citirea apometrelor se face simultan pentru toate apartamentele, deci se elimina complet posibilitatea unor neconcordante de repartizare a costurilor din cauza autocitirilor eronate transmise de unii locatari sau a indecsilor cititi în zile diferite.

Fara deranj sau timp pierdut cu citirea lunara a indecsilor:

Nu va mai deranjeaza nimeni: citirea apometrelor se face din fata imobilului, simultan pentru toate apartamentele, cu echipamente moderne si fiabile.

Economii la întretinere luna de luna:

Veti evita în fiecare luna costuri suplimentare datorita corelarii cât mai apropiate a consumurilor individuale de apa rece cu cel înregistrat de contorul de la scara blocului. Vechile neînchideri de bilant, ce cauzeaza tensiuni si conflicte între vecini, sau între locatari si asociatie, sunt reduse la minim.

Monitorizarea online a consumului de apa:

Va anuntam, la cerere, daca se înregistreaza consumuri anormale în anumite intervale de timp, sau în mod repetat, ca sa evitati risipa de apa.

Identificarea din timp a problemelor la instalatia de apa din apartament:

Echipamentele de ultima generatie identifica în timp util pierderile pe care le puteti avea în apartament.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.