Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 46 vizite
Poza Albire dentara profesionala
Foto

Advanced Dentistry ofera tratamentul de albire dentara cu Enlighten Smiles, un sistem premium recunoscut pentru rezultate exceptionale. Procedura combina albirea la domiciliu cu o sedinta finala in cabinet, promitand un zambet cu pana la 16 nuante mai alb. Procesul incepe cu o consultare si amprenta, urmata de crearea unui set personalizat de gutiere si utilizarea unui gel de albire timp de doua saptamani, incheind cu o sedinta finala de albire la clinica. Sistemul este ideal pentru indepartarea petelor si decolorarilor si este notabil pentru rezultatele superioare, confort si durabilitate.

In cautarea celei mai eficiente metode de a imbunatati aspectul zambetului dvs., Advanced Dentistry va prezinta sistemul de albire dentara cu Enlighten Smiles. Recunoscut pe plan international pentru rezultatele sale exceptionale, acest tratament promite un zambet cu pana la 16 nuante mai alb.

Enlighten Smiles este un sistem de albire dentara premium, care combina albirea la domiciliu cu o sedinta finala de albire in cabinetul stomatologic. Aceasta combinatie asigura rezultate impresionante si durabile.

Cum se realizeaza procedura de albire cu Enlighten Smiles?

Tratamentul de albire dentara cu Enlighten Smiles incepe cu o consultatie in care se realizeaza o amprenta a dintilor pacientului. Ulterior, se creeaza un set personalizat de gutiere de albire, care vor fi folosite acasa, impreuna cu un gel de albire. Dupa doua saptamani de tratament la domiciliu, pacientul se intoarce la clinica noastra pentru sedinta finala de albire, care dureaza aproximativ 40 de minute.

Cand este recomandata albirea dentara cu Enlighten Smiles?

Albirea dentara cu Enlighten Smiles este ideala pentru persoanele care doresc rezultate de albire superioare si durabile. Este potrivita pentru indepartarea petelor si a decolorarilor cauzate de alimente, bauturi, fumat sau varsta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.