Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 46 vizite
Poza Chirurgie dentara
Foto

Premolarizarea este o procedura stomatologica in care un molar este remodelat pentru a semana si a functiona ca un premolar. Procesul este adesea necesar atunci cand un pacient pierde unul sau mai multi premolari din diverse motive, cum ar fi carii, boli parodontale sau leziuni.

Procedura implica slefuirea si modelarea unui molar pentru a-i conferi forma si functia unui premolar. In unele situatii, poate fi necesara si utilizarea unei coroane dentare, proiectata sa semene cu un premolar, pentru a acoperi si proteja dintelui remodelat.

Ingrijirea post-operatorie este cruciala si poate include evitarea masticatiei pe dintele remodelat pana la vindecare completa si utilizarea atenta a atei dentare in jurul coroanei. Este de asemenea important sa se mentina o igiena orala buna si sa se efectueze controale dentare regulate pentru a asigura sanatatea dintelui remodelat si a celorlalti dinti. Procedura de premolarizare ajuta la restabilirea functiei de mestecare si la mentinerea alinierii corecte a dintilor.

Premolarizarea este o procedura stomatologica in care un molar este modificat pentru a semana si a functiona ca un premolar. Acest lucru se face de obicei pentru a inlocui un premolar pierdut, deoarece molarii si premolarii au forme si functii diferite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.