Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 46 vizite
Poza Implanturi dentare
Foto

Implanturile dentare bredent utilizeaza tratamentul german SKY fast & fixed, oferind solutii rapide si eficiente pentru pacientii care au nevoie de restaurare dentara partiala sau completa.

Caracteristicile principale:

In concluzie, bredent si tratamentul SKY fast & fixed reprezinta o alegere de varf pentru cei care cauta o solutie rapida si de calitate pentru restaurarea orala, cu accent pe confort, estetica si beneficii pe termen lung pentru sanatate si stil de viata.

Cu ajutorul tratamentului german SKY fast & fixed, pacientii carora le lipseste dantura partial sau complet - fie pe una, fie pe ambele arcade - usi pot recapata zambetul un urma unor proceduri (extractie, implant si restaurare temporara) care dureaza doar o zi. Desi este relativ greu de imaginat de catre cineva care sufera de mai multa vreme din cauza dintilor, toate problemele usi pot avea rezolvarea untr-o singura zi si un urma unei interventii care nu doare, nu este inconfortabila si care se desfasoara un deplina siguranta pentru pacient. Zambetul este parte din personalitatea noastra, iar SKY fast & fixed ul reda un numai o zi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.