Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 38 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Aparatele dentare Damon reprezinta o inovatie in ortodontie, oferind un tratament mai confortabil, rapid si eficient fata de aparatele dentare traditionale. Sistemul foloseste un mecanism de auto-inchidere care elimina nevoia de elastice sau ligaturi metalice, permitand dintilor sa se miste mai liber. Aceasta abordare reduce frecarea si necesitatea de ajustari frecvente.

Beneficiile includ confort sporit si durata de tratament redusa. Aparatele dentare Damon pot trata o varietate de probleme ortodontice si sunt disponibile in versiuni metalice si estetice. Ingrijirea lor zilnica este similara cu cea a aparatelor dentare traditionale, necesitand periaj regulat si utilizarea periutelor interdentare.

Advanced Dentistry ofera aparatele dentare Damon ca parte a solutiilor ortodontice, punand accent pe ingrijirea personalizata pentru a ajuta pacientii sa obtina un zambet sanatos si frumos.

Aparatele dentare Damon sunt o solutie revolutionara in ortodontie, oferind un tratament mai confortabil, mai rapid si mai eficient decat aparatele dentare traditionale. Acestea folosesc o abordare holistica pentru a alinia dintii si a imbunatati aspectul facial al pacientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.