Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 38 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Invisalign este un sistem modern de ortodontie oferit de Advanced Dentistry care utilizeaza aliniatoare transparente, realizate din plastic medical, pentru a indrepta dintii. Spre deosebire de aparatele dentare traditionale, aceste aliniatoare sunt aproape invizibile si ofera o solutie discreta pentru imbunatatirea alinierii dintilor.

Tratamentul cu Invisalign incepe cu o scanare 3D si fotografii ale gurii pacientului, pe baza carora se creeaza un plan de tratament personalizat. Pacientul va purta un set de aliniatoare timp de aproximativ doua saptamani inainte de a trece la urmatorul set.

Beneficiile Invisalign includ discretie, confort si convenabilitate , deoarece aliniatoarele pot fi indepartate pentru a manca si pentru igiena orala. Tehnologia 3D permite si previzualizarea rezultatelor tratamentului.

Un aspect revolutionar este software-ul Invisalign ClinCheck, care transforma impresiile dentare intr-un model 3D, permitand medicului stomatolog sa creeze un plan de tratament personalizat si sa prezinte cum va arata zambetul pacientului la final. Aceasta tehnologie poate reduce timpul necesar pentru vizitele de intretinere si ajuta la gestionarea asteptarilor pacientului.

Motivul pentru a alege Invisalign include adaptabilitatea pentru toate varstele, confortul datorat plasticului neted, convenabilitatea datorita posibilitatii de indepartare, rezultatele vizibile prin tehnologia 3D si capacitatea de a trata o gama larga de probleme de aliniere. Cu toate aceste avantaje, Invisalign reprezinta o alegere atractiva pentru multi pacienti in cautarea unei solutii de indreptare a dintilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.