Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 46 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodontia este o specialitate a stomatologiei concentrata pe diagnosticarea, prevenirea si tratamentul problemelor legate de alinierea dintilor si maxilarelor. Aceasta poate fi benefica pentru persoanele cu dinti strambi, inghesuiti, cu spatii mari intre dinti, ocluzie necorespunzatoare sau modificari anormale ale fetei sau maxilarelor. In Advanced Dentistry, ortodontii calificati ofera tratamente precum aparate dentare fixe (metalice sau ceramice), aparate dentare mobile si aliniatoare invizibile, printre care Invisalign , cel mai renumit si de succes tratament, si Straumann ClearCorrect , ambele tratamente de aliniere cu gutiere invizible, rapide, sigure si eficiente. Acesti specialisti sunt pregatiti suplimentar in corectarea problemelor de ocluzie si aliniere. Consultatia cu un ortodont determina alegerea tratamentului potrivit in functie de nevoile individuale ale fiecarui pacient.

Ortodontia este o ramura specializata a stomatologiei care se ocupa cu diagnosticul, prevenirea si tratamentul problemelor legate de alinierea dintilor si maxilarelor. In Advanced Dentistry , avem ortodonti calificati care va pot ajuta sa obtineti un zambet drept si sanatos.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.