Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 46 vizite
Poza Pedodontie
Foto

Pedodontia sau stomatologia pediatrica este o specializare care se ocupa de sanatatea orala a copiilor, de la nastere pana la adolescenta. La Advanced Dentistry, echipa de pedodonti experimentati ofera o varietate de servicii, inclusiv controale de rutina, igienizare profesionala, tratamentul cariilor, sigilarea santurilor, si ortodontie. Abordarea centrului este una placuta si fara stres pentru copii, utilizand tehnici de gestionare a comportamentului. Parintii sunt incurajati sa pregateasca copilul pentru vizita la dentist prin metode ca explicarea procesului, jocuri de rol, discutarea importantei sanatatii dentare si alegerea unui dentist prietenos cu copiii. La Advanced Dentistry, se pune accent pe crearea unei experiente pozitive si pe colaborarea stransa cu parintii pentru ingrijirea orala a copiilor.

Pedodontia, cunoscuta si sub numele de stomatologie pediatrica, este specializarea in domeniul stomatologiei care se ocupa cu ingrijirea orala a copiilor de la nastere pana la adolescenta. La Advanced Dentistry, avem o echipa de pedodonti cu experienta care se dedica sanatatii orale a celor mici.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.