Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 38 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Coroanele dentare sunt o metoda esentiala de tratament stomatologic utilizata pentru a proteja si restaura dintii deteriorati. La Advanced Dentistry, sunt oferite diverse tipuri de coroane pentru a se potrivi nevoilor si bugetelor diferite ale pacientilor.

Coroanele sunt "caciuli" personalizate care acopera un dinte sau implant in intregime, restabilind forma, dimensiunea si aspectul dintelui. Acestea sunt cimentate pe dinte, devenind partea exterioara a acestuia.

Cand este necesara o coroana dentara?

Coroanele dentare sunt un tratament versatil si personalizat pentru a aborda diverse probleme dentare. Alegerea corecta a coroanei depinde de nevoile individuale ale pacientului si va fi evaluata de medicii de la Advanced Dentistry, care isi dedica expertiza pentru a oferi zambete frumoase si sanatoase.

Coroanele dentare sunt un tratament stomatologic esential care ajuta la protejarea si restaurarea functiei si aspectului unui dinte deteriorat. La Advanced Dentistry , avem o gama larga de optiuni de coroane dentare, fiecare potrivita pentru diferite nevoi si bugete.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.