Ghidul Serviciilor
Advanced Dentistry - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 46 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Puntile dentare sunt proteze folosite pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, restaurand functia si estetica orala. Ele sunt formate dintr-un dinte fals (pilastru) sustinut de dintii adiacenti sau de implanturi dentare, realizate din diverse materiale cum ar fi metalul sau ceramica. Exista diferite tipuri de punti, incluzand puntea traditionala, cantilever, Maryland si implant-suportata, fiecare avand avantaje proprii. Selectia tipului potrivit depinde de starea orala, locatia dintelui lipsa si preferintele personale. Puntile dentare ofera beneficii cum ar fi imbunatatirea masticarii si vorbirii, restabilirea zambetului natural, si prevenirea miscarii dintilor adiacenti.

Puntile dentare sunt solutii de inlocuire a dintilor care pot ajuta la restaurarea functiei si esteticii orale in cazul pierderii unuia sau mai multor dinti. La Advanced Dentistry , oferim o varietate de optiuni de punti dentare pentru a ne asigura ca fiecare pacient primeste tratamentul cel mai potrivit nevoilor sale individuale.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.