Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Automatizari Porti
Foto

Portile batante sunt destinate in mediul rezidential sau industrial. Se pot monta motoare liniare pe portile batante, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Daca doresti un aspect modern, poti alege motoare ingropate montate in pamant in carcase inoxidabile rezistente la umezeala.

O poarta automatizata este ideala atunci cand doresti sa modernizezi o structura existenta, fara sa modifici aspectul exterior. Constructiile vechi, unde o poarta cu design modern poata fi discordant cu restul, solutia ideala este un motor ingropat. Aceste motoare electrice montate sub pamant sunt aproape invizibile, atasate de structura initiala. Sistemele de automatizare Nice, Key sunt special create in acest scop.

Automatizarile pentru porti batante pot contine unul sau doua brate, cate unul pentru fiecare canat. Aceste canaturi pot avea lungimi cuprinse de la 1.8 m si 7 m fiecare.

 

Colaboram cu lideri mondiali in domeniul sistemelor de automatizari, iar prin serviciile noastre integrate, le oferim clientilor cele mai bune solutii de automatizare a cailor de acces rezidentiale sau industriale. Satisfactia clientilor si inalta calitate a serviciilor este preocuparea noastra cea mai importanta. Din anul 2003 suntem specializati pe: distribuirea, montarea sistemelor de automatizari porti si usi de garaj sectionale; oferind asistenta de specialitate in alegerea produselor de care ai nevoie, precum de garantie si post-garantie.

Daca ai intrebari, contactateaza-ne pentru mai multe informatii

Automatizari porti cu deschidere de la distanta

Automatizarile pentru porti se alimenteaza in general de la retea, avand nevoie de o putere de 230 V si curent continuu de 24Vdc. Datorita tensiunii scazute garanteaza siguranta maxima de functionare. Sistemele de automatizari sunt disponibile atat in forma de motor individual, cat si in forma de kit-uri.

In prezent portile manuale sunt inlocuite cu porti electrice. Aceste tipuri de porti sunt foarte sigure si securizeaza orice tip de incinta, dar pe langa siguranta asigura si confort. In trecut aceste tipuri de porti erau considerate doar un moft, in prezent au devenit foarte cautate.

Portile electrice pot fi disponibile in trei categorii: porti culisante, batante, autoportante si usi de garaj. Toate tipurile de sisteme de inchidere porti sunt eficiente si garanteaza confort maxim, si protectie la cel mai inalt nivel. Eventualele tentative de patrundere prin efractie sunt reduse la zero cand poarta este prevazuta cu o automatizare Nice sau Key.

Sistemele de inchidere pentru porti sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de functionare, si au un design ergonomic. Ofera un confort maxim, cu durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Automatizarile elimina efortul uman la deschiderea unei porti. Tot ceea ce iti ramane de facut, este sa apesi un buton pe telecomanda pentru a deschide/inchide poarta. De ce sa mai cobori din masina intr-o zi ploioasa pentru a deschide poarta ? Nu mai este necesar sa mai chemi pe cineva sa-ti deschida poarta, daca ai uitat cheile in casa.

Un kit de automatizare poate sa contina: set fotocelule externe, lampi de semnalizare, telecomenzi, manual de instalare in limba romana, tablou de comanda.

Pot fi actionate manual, din telecomanda, dar si prin intermediul unui buton aplicabil cu cheie.

Avantaje

Caracteristici tehnice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.