Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Automatizari Usi Industriale
Foto

Smilo®Holding comercializeaza si monteaza orice tip de usi industriale sectionale, actionate manual cu reductor cu lant sau cu automatizari complete FlexiForce, GfA, LiftMaster. Automatizarile industriale sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului. Automatizarile industriale ofera un confort deosebit, eliminand efortul uman.Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton sau telecomanda.

Smilo®Holding comercializeaza si monteaza orice tip de usi industriale sectionale, actionate manual cu reductor cu lant sau cu automatizari complete GfA.

Automatizarile industriale sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului.

Automatizarile industriale ofera un confort deosebit, eliminand efortul uman.Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton sau telecomanda

Automatizare LiftMaster LM3800, pentru usi sectionale industriale (pentru usi cu deschidere normala – NL) 

Specificatii:

-2 telecomenzi

-yala electromagnetica inclusa

-Hmax 3500 mm

-motor 220V

-greutate admisa 145 kg

Smilo®Holding comercializeaza si monteaza orice tip de usi industriale sectionale, actionate manual cu reductor cu lant sau cu automatizari complete FlexiForce.

Automatizarile industriale sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp, practic nelimitata din punctul de vedere al utilizatorului.

Automatizarile industriale ofera un confort deosebit, eliminand efortul uman.Tot ceea ce va ramane de facut este sa apasati un buton sau telecomanda.

Force60ACForce60BSAutomatizari FlexiForce Force60AC

Automatizare FlexiForce, pentru usi sectionale industriale, force60AC

Specificatii:

-ideal pentru proiecte industriale-unitate de comanda incorporata, semiautomata-60 Nm-motor 220V-greutate admisa 400 kg-dimensiune: 264x135x320 mm-cu buton de actionare-lungimea cablului: 5 m-diametru interior: 25,4 mm-greutate 15,9 kg

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.