Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Porti de Acces Metalice
Foto

Porti de AccesPorti de Acces Metalice

Gardurile si portile de acces metalice joaca un rol esential in ceea ce priveste securitatea unei proprietati rezidentiale. Sunt disponibile diverse tipuri de porti de acces metalice: porti autoportante, porti culisante respectiv porti batante. Portile acces metalice confectionate de noi sunt speciale, deoarece acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Portile de acces metalice realizate de noi sunt simple sau combinate cu elemente din fier forjat

Portile de acces metalice confectionate de noi ofera siguranta maxima. Ne gandim la siguranta si confortul tau si de accea folosim cele mai bune materiale.

Astazi piata este inundata cu porti, garaduri realizate din fier forjat. Portile sunt finisate cu grund anitcoroziv, acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei. Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat.

Confectionam porti metalice rezidentiale din fier forjat si aluminiu de 15 ani. Cunoastem valoarea unei porti confectionate. Poarta din fier forjat reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului.

Cauti pe internet porti metalice din fier forjat si aluminiu ? Vrei ca poarta ta sa fie intr-o armonie vizuala cu proprietatea ta ? Apeleaza cu incredere la un specialist Smilo

Portile de acces metalice pot fi culisante sau batante, ambele modele pot fi automatizate.

Iti oferim servicii complete de consultanta si masuratoare, proiectare si montaj:

Executare si finisare

Portile metalice sunt curatate, finisate si tratate impotriva ruginei prin vopsire cu grund anti-coroziv. Putem aplica stratul final de vopsea in culoarea dorita de tine. De asemenea, putem vopsi confectiile metalice si in camp electrostatic, asigurandu-se o calitate inalta produsului finit, dupa ce in prealabil acestuia i s-a aplicat un tratament de zincare.

Produse Premium

Gardurile si portile sunt produse PREMIUM, de inalta calitate, care combinate cu pricepere si gust, pot fi catalogate ca adevarate opere de arta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.