Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Porti industriale
Foto

Porti Batante Industriale Pentru Inchiderea Intrarilor Obiectivelor IndustrialeAceste porti batante industriale se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea bratelor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior. Controlul de la distanta pentru deschiderea si inchiderea portilor este o metoda eficienta de a-ti face viata mai confortabila. Acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Constructiile pot fi finisate cu: grund anticoroziv, vopsire cu camp electrostatic, vopsire manuala sau zincare termica. Asiguram montajul portilor metalice, cat si pentru accesorii (fotocelule, lampi semnalizare, receptor radio etc.). Portile noastre sunt ideale pentru situatiile in care deschiderile sunt foarte mari. De asemenea, motorul este potrivit pentru utilizarea in medii cu foarte mult praf, componentele interne sunt bine protejate.

Accesoriile oferite de firma noastra sunt realizate in intregime din materiale de inalta performanta. Fotocelulele de siguranta si lampile de semnalizare sunt folosite in automatismele pentru porti si sunt alcatuite din materiale rezistente la apa si la factorii externi. Portile noastre sunt confectionate cu utilaje performante, de aceea portile noastre se evidentiaza printr-o calitate constanta si foarte buna.

Caracteristici porti batante industriale:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.