Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Rampe de Egalizare
Foto

Rampele de muchie – reprezinta solutia practica, eficienta si nu necesita intretinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Sunt realizate dintr-o singura piesa din aluminiu, in mai multe variante constructive.

Caracteristici:

– sunt de 2 tipuri: fixe si mobile– acesta face legatura intre remorca vehiculului si rampa de incarcare– portanta pana la 6 tone– pozitia la repaos este la verticala– este realizat din otel, dar poate fi si din aluminiu, otel zincat (galvanizat) la cald– se deplaseaza de-a lungul unei sine (egalizatoarele mobile)– sunt utilizate atunci cand este imposibila instalarea unei rampe incastrate sau unei mese hidraulice– au dimensiuni standardizate: maxim 2000 x 2000 mm– culoare standard: RAL 5010– optional: zincat

 

Smilo®Holding ofera o gama larga de rampe de egalizare pentru incarcare si descarcare camioane, cu capacitatea de a sustine greutati de pana la 12 tone. Pot fi actionate hidraulic cu panou de comanda, iar suprafata rampei este alcatuita din profile sudate si acoperite cu tabla striata anti-alunecare. Au o structura metalica solida si independenta de locul de montare. Sistemul hidraulic este complet inchis si este astfel protejat impotriva: murdariei, nisipului, prafului, chiar si in cele mai extreme circumstante. Acestea fac fata tuturor situatiilor de incarcare multumita sistemelor hidraulice sigure si usor de actionat.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Utilizarea unor sisteme care sa usureze manipularea materialelor inspre sau dinspre locurile de depozitare a devenit o necesitate pentru orice depozit sau hala.

Dificultatile intalnite legate de obstacole pe traseu, de inaltimea halei diferita de cea a caii de rulare a mijloacelor de transport si altele, au determinat aparitia rampelor de egalizare actionate mai mult sau mai putin automat.

Pana in prezent, sistemele de acest tip au evoluat considerabil, astfel incct exista o gama destul de larga de variante, integral automate si comandate de la distanta.

Adaptate practic tuturor conditiilor existente, rampele asigura o posibilitate optima de transfer, de la mijlocul de transport pana la depozitare.

Rampe de egalizare industriale – avantaje

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.