Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Rampe de Egalizare
Foto

Rampele mobile iti economisesc timp pentru descarcare/incarcare si consum de munca. Este proiectata pentru a avea o suprafata anti-alunecare a caii de rulare. Asigura conditii de siguranta pentru utilizator. Aceste rampe mobile pot fi tractate de catre un camion sau un motostivuitor de cate ori este nevoie. Sunt utilizate pentru incarcarea si descarcarea camioanelor cu ajutorul motostivuitorului

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Rampa mobila de incarcare, tip RL-MR-STD, cu urmatoarele caracteristici tehnice/dotare:

-latime standardizata : 2000-2200mm;-lungime standardizata: 8500-12500 mm;-capacitate portanta: 6/8/10/12 t

Garantie : 24 de luni

Perioada de productie : 5 – 6 saptaman

Rampe mobile – metoda verificata de a scapa de sarcini

Rampele de egalizare sunt ideale pentru marfuri foarte grele, sunt construite din otel rezistent si reprezinta cele mai folosite sisteme de andocare, asigurand siguranta maxma pentru o incarcare si descarcare rapida si eficienta a camioanelor si vagoanelor de la nivelul solului. De asemenea, inaltimea poate fi reglata datorita sistemului hidraulic care actioneaza ca o legatura intre nivelul de sol si camion.

Inainte de descarcare/incarcare, rempele sunt fixate de camion cu ajutorul lanturilor. Acestea sunt prevazute si cu frane, pentru un plus de siguranta. Rotile rampelor sunt realizate din cauciuc, solide si opereaza excelet pe diferite tipuri de suprafete. Sunt usor de folosit si permit manevrearea usoara. Rampele pot fi utilizate in orice conditii meteo nefavorabile.

Cum functioneaza rampele mobile ?

Cand camionul vrea sa descarce/incarce marfa cu sistemul hidraulic instalat puteti seta nivelul rampelor la inaltiimea camionului (5 cm). Rampa va intra in interiorul camionului aproximativ 25 de cm.

Caracteristici:

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.