Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Rulouri Exterioare
Foto

Smilo®Holding ofera o gama larga de actionari si accesorii pentru controlul rulourilor, de la actionari manuale clasice pana la sisteme electrice automate, de la branduri internationale recunoscute – unitati multifunctionale electrice cu sisteme de control inteligente.

Rulourile exterioare cu actionare manuala sunt perfect potrivite pentru camerele cu mai multe ferestre cu deschideri de dimensiuni mici sau mijlocii. Cateva dintre acestea sunt prezentate si in imaginile urmatoare:

Automatizarea rulourilor asigura controlul cel mai convenabil si multifunctional; prin apasarea unui singur buton puteti controla simultan toate rulourile sau doar pe cel dorit la un moment dat. Puteti face acest lucru stand pe canapea, in pat sau la masa.

Sistemele inteligente de control prin unitati de comanda programabile, senzori de lumina si termica sau senzori meteorologici, asigura un nivel avansat de confort. Smilo®Holding colaboreaza pe acest segment cu doi dintre cei mai mari producatori de rulouri exterioare din lume.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.