Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Sisteme de control acces
Foto

La Smilo Holding ai o gama variata de bariere acces auto la preturi accesibile. Barierele de acces sunt elegante si sigure in exploatare, sunt folosite pentru uz industrial si rezidential, cum ar fi: parking-uri, parcari publice, cai de acces controlat, zone industriale, parcari particulare etc.

Aceste bariere acces auto au un sistem de siguranta de inalta tehnologie, ce previne automat impactul cu obiectele aflate dedesubt, in timp ce bariera coboara. Barierele acces auto automate iti usureaza viata si iti scuteste timpul, avand in acelasi timp o functionare simpla. Eforturile suplimentare din partea utilizatorilor sunt inlaturate, deoarece barierele poti fi actionate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi radio.

Din punct de vedere al vitezei de deschidere sunt de doua tipuri: cu deschidere normala si cu deschidere rapida.

Controlul barierelor electromecanice se poate realiza in diferite moduri, de la telecomanda la buton sau cheie.

Barierele acces auto automate se instaleaza in parcari pe drumurile cu acces limitate. Se recomanda la intrarea in: zone industriale, fabrici, abasade, unitati militare, parcari unde accesul este restrictionate pe baza identitatii vehiculelor. 

 

Bariere acces auto – pentru gestionarea accesului auto va usureaza viata si va scuteste timpul pretios, avand in acelasi timp o functionare simpla. Va punem la dispozitie consultanta telefonica, tehnicieni profesionisti precum si o serie de sfaturi si sugestii de inbunatatire a vietii prin folosirea zilnica a unei bare de acces.

Functiile barierei pot fi programate foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatea de folosire.

Comanda barierelor poate fi realizata cu buton, cititor de cartela, sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare.

Se recomanda la intrarea in: ambasade, fabrici de explozibili, unitati militare, zone industriale, parcari unde accesul este restrictionat pe baza identitatii vehiculelor.

Barierele de acces pot fi dotate cu: benzi adezive reflectorizante, fotocelula, cauciuc de protectie antisoc, telecomanda, selector cheie, lampa de semnalizare, suport fix sau mobil pentru bara, lumini de semnalizare cu fixare cu cuplaj pe latura superioara sau inferioara a barei.

Stalpi retractabili – sunt conceputi pentru a controla sau de a opri traficul drumurilor cu acces privat sau public, parcari. Pot fi comandati de la distanta prin telecomanda, prin telefonul mobil, cartea de proximitate, selector cu cheie. De asemenea, poate fi programat sa se deschida/inchida la anumite ore.

Avantaje bariere acces auto oferite de Smilo Holding:

Destinatie:

Viteza de deschidere:

Caracteristici tehnice bariere acces auto:

Barierele acces auto automate pot fi dotate cu: benzi adezive reflectorizante, fotocelula, cauciuc de protectie antisoc, telecomanda, selector cheie, lampa de semnalizare, suport fix sau mobil pentru bara, lumini de semnalizare cu fixare cu cuplaj pe latura superioara sau inferioara a barei.

Aceste bariere acces auto acopera toate sectoarele: rezidential, industrial, comercial. Pot fi montate pentru a deservi parcari automate cu trafic intens.

centrala de comanda barierambar_422bariera acces auto mecanism interior fara capaccentrala de comanda barierambar_422 Previous Next Barierele de acces auto sunt usor de instalat, sigur de utilizat si usor de controlat

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.