Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Usi Frigorifice
Foto

Usi Frigorifice Batante

Usile pentru camere si depozite frigorifice oferite de Smilo®Holding sunt proiectate si fabricate avand in vedere cerintele industriei frigorifice si alimentare si asigura un grad ridicat de izolare, iar blatul usii este izolat cu spuma poliuretanica, cu grosimi cuprinse intre 40-160 mm, confectionate, in functie de tip, din placi din otel inoxidabil sau cu invelis poliesteric. Sunt utilizate in industria alimentara pentru congelare cu temperaturi de pana la -30°C

Reprezinta o solutie optima pentru inchiderea depozitelor de legume sau fructe, depozite, ce necesita o temperatura constanta scazuta.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Fiecarei usi si ferestre ii este aferent un toc din otel inoxidabil, iar usile noastre frigorifice din domeniul congelatoarelor sunt prevazute cu prag care poate fi retras sub nivelul podelei si cu un sistem incorporat de incalzire.

Pentru usi frigorifice de dimensiuni reduse si pentru temperaturi normale utilizam tocuri care pot fi montate deosebit de simplu si care pot fi folosita si la inchiderea muchiilor panelelor, fara sa mai fie necesare contra-tocuri sau inchiderea ulterioara a panelelor in timpul montarii usilor.

Pentru camere frigorifice recomandam utlizarea usilor frigorifice batante sau culisante, cu una sau doua aripi actionate manual, respectiv automat, iar pentru incaperile din industria alimentare care necesita o termoizolare mai mare, recomandam usi glisante cu grosimea de 40 mm, usi pentru camere si depozite frigorifice de izolare fara cauciuc pe margini, precum si 3 tipuri de usi pentru camere frigorifice suspendate.

La cerere, usile pot fi prevazute cu incuietoare de siguranta cu actionare normala sau pe dinauntru, fereastra de inspectie, pista superioara in toc, cu protectie mecanica impotriva socurilor si supapa de egalizare a presiunilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.