Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Usi metalice
Foto

Usi armonice industriale caracteristici:

Aceste usi armonice industriale sunt ideale in sectorul industrial. Pot fi echipate cu usi pietonale, grile de ventilatie, ferestre. Se pot monta si bare antipanica. Pot fi manuale sau motorizate.

Mediul industrial cunoaste azi o dinamica extraordinara, astfel incat anumite probleme sunt practic foarte greu de anticipat. Astfel, poate fi nevoie de reimpartirea unei hale industriale ce trebuie sa isi schimbe destinatia. Problema se transforma in satisfactie deplina prin folosirea usilor armonice in varianta industriala.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Versatilitatea extraordinara permite satisfacerea oricaror exigente din materiale de constructii. Multumita structurii lor, spatiile delimitate sunt ferite de elemente perturbatoare exterioare: vant, ploaie, frig, noxe, gaze, etc. Punctul forte al usilor armonice il reprezinta rapiditatea instalarii, find astfel cea mai adecvata metoda de a reimparti spatiul existent.

Exista si variante optimizate pentru mediul rezidential. Acestea pot fi folosite cu succes acolo unde se doreste impartirea sau izolarea temporara a anumitor zone, cum ar fi terasele. Odata cu dechiderea usii, spatiul respectiv isi recapata destinatia initiala. Modelele sunt foarte variate si permit o liuminare perfecta a spatiului delimitat. Confortul este resimtit la maxim prin actionarea deschiderii printr-o simpla telecomanda.

Daca sunteti interesati de usi industriale armonice este necesar sa instalati o sina la sol care trebuie automatizat.

 Previous NextDownload PDF

Usile armonice industriale sunt ideale pentru: spatii de depozitare, hangare pentru avioane si elicoptere, hale industriale, shoowroom-uri, ateliere auto, centre logistice, unitati de productie, fabrici, garaje

Motorul usii armonice industriale este proiectat pentru o folosire intensiva. Motorul are incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta.

Usile armonice industriale sunt ideale in sectorul industrial. Pot fi echipate cu usi pietonale, grile de ventilatie, ferestre. Se pot monta si bare antipanica. Pot fi manuale sau motorizate.

Daca sunteti interesati de usi industriale armonice este necesar sa instalati o sina la sol care trebuie automatizat.

Motorul usii armonice industriale este proiectat pentru o folosire intensiva. Motorul are incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta.

Avantaje usi armonice industriale:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.