Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Usi metalice
Foto

Usi culisante industriale caracteristici:Aceste usi culisante industriale permit deschideri largi si este o solutie eficienta si versatila chiar si in conditii extreme. Aceste usi culisante industriale sunt sigure si se livreaza cu o serie de dispozitive menite sa sporeasca gradul de protectie. Usile industriale culisante pot veni sub forma de usa cu unul sau doua canate, cu culisare bilaterala. In plus, montarea acestor usi se poate realiza in interiorul zidariei sau aplicat pe exteriorul peretelui. Se pot monta geamuri pentru a asigura iluminatul intr-o incapere inchisa sau grile de aerisire si usi pietonale pentru fluidizarea traficului. Toate muchiile de inchidere verticale au protectie impotriva prinderii degetelor.

Caracteristici:

Posibilitatea utilizarii in multiple configuratii:

CaracteristiciDetaliiDimensiunipana la maxim 5.000 x 5.000 mm (L x H) (pentru usile cu 1 canat); pana la maxim 8.500 x 6.000 mm (L x H) (pentru usile cu 2 canate);Materialusa alcatuita din 2 foi de tabla pre-vopsite de culoare gri-alb (cca RAL9002); pe structura de teava dreptunghiulara de 50x40x15x2mm; grosime foaie de usa 52mmCulorigama RALIzolatiespuma poliuretanica, cu izolatie de înalta densitateEtansareprin garnituri pe tot conturul usiiDeschidereusile pot fi cu unul sau doua canate, sina de ghidaj superioara de otel sau cu sina inferioara prinsa in pardoseaActionaremanuala sau automata (cu telecomanda)Optionalegeamuri, grile de aerisire, usi pietonale, montajul poate fi in interiorul sau pe exteriorul cladirii.Sigurantadispozitiv de protectie impotriva impactului lateralSilentiozitate deosebitazgomotul sistemului de inchidere / deschidere este insesizabilFlexibilitate maximapermite reconfigurarea rapida a zonei

 

Aceste usi metalice industriale erau privite ca simple usi care aveau scopul de a inchide accesul in cladire. In prezent, asteptarile sunt mult mai ridicate. Astazi, usile sunt adaptabile oricarui mediu de lucru ce respecta cerintele de distributie. Pot fi folosite pentru uz industrial si rezista la factori precum: frig, umiditate, caldura etc. Sunt avantaje care sunt esentiale in cazul spatiilor industriale.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Datorita izolarii termice eficiente, usile metalice sunt indicate pentru montarea exteriorul imobilelor ce acopera goluri de trecere de dimensiuni mari. Pe langa comercializarea produselor, oferim servicii de montaj si cel mai important, consultanta in alegerea produsului potrivit. Scopul nostru este de a oferi produse de calitate la preturi rezonabile. Usile industriale metalice sunt destinate utilizarii in sectorul industrial fiind rezistente si durabile.

Daca ati decis care este solutia optima pentru dumneavoastra, un membru al echipei Smilo Holding se va deplasa la locatia dumneavoastra si va va explica care sunt variantele cele mai potrivite, in functie de situatie. Usile metalice industriale sunt de diverse tipuri, aceste usi pot fi folosite in diverse domenii de activitate, iar usile destinate sectorului industrial pot fi si culisante. La usile industrilae armonice putem de asemenea asigura automatizarea acestora.

Gama produselor cuprinde:Usi metalice multifunctionale 

Usa metalica galvanizata, incluzand partile ascunse. Confectionata prin procesul ,, Sendzimir” de galvanizare la cald a foilor de tabla. Potrivit pentru utilizari multiple, datorita robustetii sale. Ofera avantajul utilizarii in multiple aplicatii, fiind disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, in special ca usi de interior. Este usor de instalat in orice tip de zidarie cu orice tip de toc (bloc, reglabil etc). Un mare avantaj al usilor metalice multifunctionale este reversibilitatea, nemaifiind necesar sa indicati sensul de deschidere. Este rezistent la coroziune, demonstrata prin testul 500 ore ceata de sare. Posibilitatea de alegere intr-o gama variata de culori RAL. Structura stratului de vopsea este coaja de portocala, anti-zgariere. Potrivit pentru: firme, magazii, scoli, poduri, birouri.

Usi armonice industriale

Este o solutie eficienta pentru spatii industriale. Pot fi realizate la dimensiuni foarte mari, astfel incat sunt pretabile si pentru hangare de avion.  Usile armonice industriale se pot monta pe absolut orice fel de gol de montaj. Usile armonice industriale pot fi dotate cu: actionare manuala sau electrica, usi pietonale incorporate si vitraje.

Usi culisante industriale

Sunt usi care se deschid prin glisare pe orizontala. Este folosita pentru inchiderea spatiilor industriale. Potrivit pentru: hale industriale, hangare pentru elicoptere, hangare de avione. Montarea unei usi culisante se poate realiza pe peretele exterior sau interior al cladirii. Usile industriale culisante pot fi suspendate sau cu sina terestra, acestea au panourile izolate si sunt etansate pe toate laturile cu profile din cauciuc cu perii

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.