Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Usi Rapide
Foto

Usi rapide din PVC – se preteaza in locurile cu trafic intens, una dintre cele mai cautate solutii de inchidere. Sunt folosite pentru inbunatatirea climatului interior si de economisirea energiei electrice, previne formarea curentilor de aer si controlul climei atat in interior cat si pentru inchiderea exterioara. Viteza de deschidere a unei usi rapide de interior/exterior este de pana la 20 de ori mai mare decat cea a unei usi sectionale industriale. Usile rapide contin diverse sisteme de siguranta, cum ar fi sistemul ireversibil static sau mecanic, impiedicand caderea usii in cazul in care se rupe frana de motor.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Smilo Holding va pune la dispozitie o gama larga de usi rapide din PVC industriale cu impachetare/rulare, destinate traficului intens din zonele de depozitare sau zonele de productie. Usile rapide sunt eficiente: in industria reciclarii, industria alimentara, industria agricola. Usile rapide sunt mult mai eficiente decat usile sectionale sau usile de tip rulou industriale. Usa rapida va poate economisii bani, datorita inchiderii/ deschiderii rapide, nu pierdeti din caldura.

Usile deschise prea mult timp duc la pierderi de energie, implicit la aer cald, prin necesitatea de a reincalzii sau, dupa caz, de a raci aerul din interior, lucru care duce la cheltuieli suplimentare. Pastrand o temperatura constanta, ideala pentru angajati, care nu vor mai fi expusi la schimbari bruste de temperatura.

Usi Rapide Din PVC- Siguranta Fiabila

Exista situatii in care traficul vehiculelor in interiorul intreprinderii atinge densitati ce nu au fost nicioadata prevazuta, iar usile sectionale nu mai pot face fata necesitatilor de moment. Atunci se ajunge la ambuteiaje sau blocaje totale ale cailor de acces, bilantul final aratand o pierdere serioasa de resurse, in special de timp.

Usile rapide contin diverse sisteme de siguranta, impiedicand caderea usii in cazul in care se rupe frana de motor.

Solutia acestei probleme este montarea unei usi rapide (flexibile) in paralel cu usa sectionala. Uneori traficul atinge densitati foarte ridicate, iar usa industriala sectionala ramane deschisa in permanenta, sarcina de inchidere si deschidere este preluata de usa rapida din PVC. Rolul ei principal este de a izola spatiile interioare de frig sau caldura puternica, noxe sau alte elemente ce perturba lucrul in locul respectiv. Materialul de constructie este un tip deosebit de rezistent de PVC, putand face fata cu succes la un numar practic nelimitat de manipulari zilnice fara a se deteriora. Usile cu ridicare rapida pot fi folosite si in alte situatii, cum ar fi accesul catre benzile transportoare sau depozitele spatiilor comerciale.

Asadar, experimentele au demonstrat eficienta net superioara a usilor rapide fata de usile sectionale si usile tip rulou. Usile rapide fulidizeaza traficul, fluxul de productie, reduce riscul de accidente.

Avantaje

Vrei sa discutam despre proiectul tau?CERE OFERTAUsi Rapide PVC Industraiale Cu Ridicare Rapida–Caracteristici

Caracteristici tehnice:

Deschiderea usilor rapide se poate face:

Usi rapide de exterior – sunt rezistente la vant ploaie, diferente de teperatura, sunt ideale pentru spatii logistice si industriale, hale de productie, spalatorii auto, servicii de curierat.

Usi rapide de interior – reprezinta cheia pentru inchiderea spatiilor cu cicluri de lucru intensiv, si pentru protectia spatiilor interioare de curentii de aer.

Usi Rapide Interior

Caracteristici generale:

– prevazute pentru un numar mare de deschideri– viteze de deschidere de la 1m/s pana la 4m/s– usi neizolate termic– plaja mare de dimensiuni pot ajunge pana la 8000 x 5500 mm (functie de producator si model)– foaia de usa transparenta sau plina cu posibilitate de geamuri

Optional pot fi dotate:

– radar– telecomanda– senzor de muchie wireless– structura de inox pentru cele utilizate in industria alimentara, farmaceutica– motor monofazat

Usi Rapide Exterior

Caracteristici generale:

– prevazute pentru un numar mare de deschideri– viteze de deschidere de la 1m/s pana la 4m/s– usi izolate/neizolate termic– plaja mare de dimensiuni pot ajunge pana la 12000 x 5500mm (functie de producator si model)– foaia de usa transparenta sau plina cu posibilitate de geamuri

Optional pot fi dotate cu:

– radar– telecomanda– senzor de muchie wireless– structura de inox– bobina de inductie– microcontact cu snur

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.